Wat kost spouwmuurisolatie met 10 of 100 jaar garantie?  

Vrijwel dagelijks krijgen wij de vraag voorgelegd wat kost spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie

Vrijwel dagelijks krijgen wij de vraag voorgelegd wat kost spouwmuurisolatie? En dat is een terechte vraag, want als huiseigenaar wilt u weten hoe hoog de investering is die u moet doen voor het laten aanbrengen van duurzame spouwmuurisolatie. Onze gecertificeerde isolatie specialist kan u dit op de spreekwoordelijke cent af vertellen.  

Waarom moet hij voor een exacte prijs eerst onderzoek doen? 

Om u een concreet antwoord te kunnen geven op de vraag wat kost spouwmuurisolatie moeten de volgende zaken in kaart worden gebracht: 

  • Zit er een spouw in de buitenmuren van uw woning? 
  • Hoe diep zijn de spouwen van uw woning i.v.m. materiaal? 
  • Endoscopisch onderzoek voor aanwezigheid koudebruggen en vervuiling 
  • Onderzoek conditie voegen inclusief waterafstotende toplaag stenen 
  • Zijn de spouwen al eerder gevuld geweest? 
Supafil Cavity Wall
Spouwmuurisolatie

Wanneer we antwoord hebben op deze vragen, dan kunt u van ons een maatwerk offerte ontvangen waarin alle kosten zijn opgenomen. Afhankelijk van de diepte van uw spouwen kunt u bij DSN-isolatie Vlijmen kiezen uit 2 soorten A-merk spouwmuurisolatie te weten: 

  1. Wanneer uw spouwmuur tenminste 5 centimeter diep is, dan kunt u kiezen voor het onbrandbare inblaaswol van marktleider Knauf Supafil Cavity. De inblaaswol is gemaakt van glas. U ontvangt op de werking een garantie van 100 jaar. 
  1. Wanneer uw spouwmuur tenminste 2 centimeter diep is, dan kunt u kiezen voor het unieke opencellig UF-hardschuim AMINOFOAM. Dit is een milieuvriendelijk schuim dat ook aangebracht kan worden in spouwmuren die in het verleden met een ander isolatiemiddel slecht zijn geïsoleerd. U ontvangt op de werking van AMINOFOAM een garantie van 10 jaar. 

Wanneer u eventueel onze gecertificeerde isolatiespecialist gelegenheid wilt geven om uw spouwmuren te laten onderzoeken adviseren wij u een persoonlijk Advies Plan op te laten stellen, zodat u precies weet wat de isolatiemogelijkheden er zijn in uw huis. Voor het aanvragen van een maatwerk offerte of een adviesgesprek ga naar contact.