Vloerisolatie met PIF-vloerisolatie of TONZON-vloerisolatie  

DSN-isolatie kiest voor het beste op het gebied van vloeren isoleren 

vloerisolatie

Wanneer u geen gebruik maakt van vloerverwarming, dan voelt een vloer koud aan. Dit wordt veroorzaakt door koude vochtige lucht die van de onderzijde vloer (kruipruimte) naar boven trekt en ronduit koud is. Dit probleem zorgt ervoor dat over een groot oppervlak kou eenvoudig uw woning kan binnendringen. Duurzame vloer isolatie kan een einde maken aan deze vorm van energieverspilling en kan het in uw woning binnen 24 uur aanmerkelijk behaaglijker maken.  

vloerisolatie
vloerisolatie

PIF en TONZON de top op het gebied van vloer isoleren   

Zoals inmiddels bekend bij steeds meer relaties gaat DSN isolatie voor kwaliteit voor een marktconforme prijs. Als isolatiebedrijf werken wij uitsluitend met A-merken isolatie, omdat wij anders geen langdurige werking kunnen garanderen. Op het gebied van duurzame vloeren isoleren behoren PIF-vloerisolatie en TONZON-vloerisolatie tot de top op hun gebied. Afhankelijk van de situatie ter plaatse adviseren wij een van beide A-merken. Incidenteel adviseren wij ook EPS-parels. 

Wat zijn de voordelen van duurzaam vloer isoleren    

Wanneer u isolatie heeft laten aanbrengen, dan kan er aanmerkelijk minder kou uw woning binnendringen. Dit kunt u zelf eenvoudig ervaren. De vloeren van de begane grond zijn na vloerisolatie gemiddeld zo’n 4 graden warmer. Dat voelt niet alleen aangenaam aan, maar zorgt direct voor een significante energiebesparing.  

Garantie en subsidieregelingen voor vloerisolatie   

U ontvangt op PIF-isolatie een fabrieksgarantie van 15 jaar, wanneer u deze laat aanbrengen door DSN-isolatie. Wij zijn namelijk PIF Certified installateur. Op TONZON-vloerisolatie ontvangt u een woning gebonden echtheid- en garantiecertificaat met 10 jaar garantie. 

Afhankelijk van uw de grootte van uw kruipruimte kunnen wij een combinatie van vloer- en bodemisolatie adviseren. Dat geldt ook voor het aanbrengen van het aantal ventilatie roosters. Om hier een deugdelijk isolatieadvies over te kunnen geven adviseren wij ons in de gelegenheid te stellen om een persoonlijk isolatie advies op te stellen voor uw gehele woning. Dan weet u welke mogelijkheden er op het gebied van isolatie mogelijk zijn. Vloer isoleren komt in aanmerking voor subsidie van de rijksoverheid. 

vloerisolatie