Vloer isoleren? Kies dan voor PIF – of Tonzon vloerisolatie

U ontvangt 15 jaar garantie op PIF en 10 jaar garantie op TONZON-isolatie  

vloerisolatie

Isolatiebedrijf DSN-isolatie uit Vlijmen heeft de afgelopen jaren op het gebied van woning isolatie een uitstekende naam weten op te bouwen. Niet voor niets geeft het merendeel van haar klanten, nadat de werkzaamheden zijn afgerond, in de reviews van Google 5*****.  Daar doen wij het voor en willen wij graag zo houden.  

DSN-isolatie doet geen concessies kwaliteit vloer isolatie    

Dankzij duurzaam vloer isoleren komt er aanzienlijk minder kou in uw woning. Dit heeft tot gevolg dat het veel langer behaaglijk blijft in de vertrekken op de begane vloer. U kunt het verschil zelf voelen en ervaren. De oorzaak van het warmteverlies via de vloer wordt vaak veroorzaakt door de kruipruimte die onder veel woningen aanwezig is. Een kruipruimte is namelijk vaak koud en vochtig. Door dit duurzaam te isoleren zorgt dit voor een aanzienlijke besparing van het energieverbruik.   

vloerisolatie
vloerisolatie

Alleen vloer isoleren of een combinatie van vloer- en bodem isoleren 

Wanneer u het warmteverlies wilt tegengaan, dan kunt u kiezen voor enkel vloer isoleren of een combinatie van vloer isoleren en bodem isoleren. Kiest u voor een combinatie van bodem- en vloer isoleren, dan noemt men dit in de volksmond ook wel kruipruimte isolatie. Zowel de vochtige koude bodem wordt geïsoleerd, als de ondervloer van de begane grond. Zeker wanneer hiervoor gekozen wordt is het belangrijk dat er voldoende ventilatorroosters worden aangebracht. Anders is het vragen om vochtproblemen. 

Keuze uit twee soorten duurzame vloer- en bodem isolatie bij DSN-isolatie  

Wanneer u last heeft van een koude vloer, tocht in huis of een vochtige kruipruimte dan is kruipruimte isolatie de perfecte oplossing om deze problemen duurzaam op te lossen. U pakt dan de ondervloer en de bodem van uw erker aan. U kunt bij DSN-isolatie voor verschillende oplossingen kiezen. Voor duurzame vloerisolatie zijn er twee topmerken die wij aanbevelen te weten PIF-vloerisolatie en TONZON-vloerisolatie. Omdat wij van beide fabrikanten gecertificeerd dealer zijn kunnen wij voor PIF-vloerisolatie 15 jaar fabrieksgarantie en voor TONZON 10 jaar fabrieksgarantie aanbieden.  

Omdat elke woning anders is adviseren wij u een persoonlijk isolatieadvies aan te vragen. Zo krijgt u een maatwerk advies. U weet dan precies wat voor het beste resultaat zal zorgen. Aan een dergelijk isolatie advies zijn bij DSN-isolatie geen kosten verbonden.

vloerisolatie