Spouwmuurisolatie levert hoogste rendement op

Keuze uit onbrandbaar inblaaswol van Knauf of AMINOFOAM

Op het gebied van woningisolatie bent u bij DSN-isolatie aan het juiste adres. Niet alleen kunt u ons als gecertificeerd isolatiebedrijf inschakelen voor verschillende soorten dakisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie en bodemisolatie.  Ook op het gebied van spouwmuurisolatie kunt u bij DSN-isolatie Vlijmen kiezen uit twee soorten spouwmuurisolatie. U kunt kiezen voor het onbrandbare inblaaswol van marktleider Knauf Supafil Cavity Wall of voor het unieke opencellig UF-hardschuim AMINOFOAM. 

Waarom zijn wij gecertificeerd dealer van 2 soorten spouwmuurisolatie?  

Dat is een goede vraag. De duurzame en milieuvriendelijke spouwmuurisolatie van Knauf Supafil Cavity Wall die wij gebruiken voor het duurzaam isoleren van spouwmuren kan pas toegepast worden vanaf een spouwdikte van 5 centimeters. Aangezien een groot aantal spouwmuren een dikte hebben die lager is zouden wij veel huiseigenaren niet kunnen helpen. Daarom hebben wij ook gekozen voor AMINOFOAM. Een spouwmuurisolatie die dit wel kan en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen.

Spectaculaire energiebesparing van 20% tot 30% én subsidie overheid

Wanneer u spouwmuurisolatie laat aanbrengen levert u dat direct een energiebesparing op van 20% tot 30%. De hoogte van de energiebesparing hangt af van de dikte van uw spouwmuren. Hoe dikker uw spouwmuur is, des te groter de energiebesparing is. En als kers op de spreekwoordelijk taart kunt u aanspraak maken op een aantrekkelijke subsidie van de rijksoverheid. Het percentage hangt af van het aantal isolatiemaatregelen dat u neemt. Kijk voor de actuele percentages op de pagina subsidieregelingen.  

Voor- en nadelen spouwmuurisolatie.

Ook slecht geïsoleerde spouwmuren kunnen wij duurzaam voor u na-isoleren. Dankzij de unieke eigenschappen van AMINOFOAM kunnen onze gecertificeerde specialisten dit voor u doen. Vanzelfsprekend ontvangt u van de fabrikant van AMINOFOAM 10 jaar garantie op de isolerende werking. Voor een uitgebreid overzicht van de voor-en nadelen spouwmuurisolatie raadpleegt u de pagina’s Supafil Cavity 033 inblaaswol Knauf en AMINOFOAM opencellig UF-hardschuim.  

Besparen met spouwmuurisolatie?

Bent u nieuwsgierig welke spouwmuurisolatie het beste past bij uw thuissituatie en wat de overige mogelijkheden zijn? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte aan.