Spouw isoleren levert niet alleen het grootste rendement op 

Ook is het langer behaaglijk in uw woning en nemen buiten­geluiden af 

Spouwmuurisolatie

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor duurzaam spouw isoleren, omdat voor een relatief lage investering het energieverbruik zal afnemen met circa 25%. Het exacte percentage kunnen wij pas noemen, wanneer een van onze isolatie adviseurs bij u in kaart heeft gebracht hoe diep de spouwmuur van uw woning is. Hoe dieper de spouwmuur van uw woning is, des te groter de isolatie van uw gevels zal worden. Vandaar dat wij potentiële klanten altijd adviseren om eerst een maatwerk/persoonlijk isolatie adviesplan op te laten stellen door een gecertificeerd isolatie adviseur. U weet dan precies waar u op kan rekenen wanneer u voor spouw isoleren kiest. 

Spouwmuurisolatie
Supafil Cavity Wall

Spouw isoleren zorgt direct voor een meetbare afname energieverbruik

DSN-isolatie staat bekend om haar grote kennis op het gebied van woning isolatie. Daarnaast werken wij uitsluitend met A-merken om topkwaliteit te kunnen garanderen. Op het gebied van spouwisolatie hebben wij op basis van ervaring gekozen voor twee isolatie soorten te weten Knauf en AMINOFOAM-isolatie. Andere merken leveren niet de duurzaamheid en kwaliteit die wij voor ogen hebben. Welke isolatie voor uw woning het meest geschikt is hangt af van de staat van uw gevels en de diepte van de spouwmuur.   

Spouwmuurisolatie van Knauf Supafil Cavity Wall kan pas worden toegepast wanneer de spouw een diepte heeft van tenminste 5 centimeter. AMINOFOAM kan al verwerkt worden vanaf 2 centimeter. Voor beide isolatievormen geldt, dat de gevel(s) van uw woning in goede staat moeten zijn. Belangrijk is, dat de voegen niet versleten zijn en de dunne waterafstotende toplaag in goede staat is. Dat voorkomt vochtproblemen! Op beide producten ontvangt u een fabrieksgarantie die qua duur wel verschilt. Op AMINOFOAM ontvangt u een fabrieksgarantie van 10 jaar en op Knauf Supafil Cavity Wall een garantie van 40 jaar. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij gecertificeerd dealer zijn. 

Aantrekkelijke subsidie voor spouw isoleren van rijksoverheid  

Wanneer u in 2023 voor spouw isoleren kiest, dan komt u in aanmerking voor een subsidie van 15%. Laat u twee onderdelen van uw woning isoleren dat komt u zelfs in aanmerking voor een subsidie van 30%. Voorwaarde is wel, dat u het isoleren laat doen door een isolatiebedrijf als DSN-isolatie dat gecertificeerd is. Wilt u uitgebreide informatie over spouw isoleren. Vraag dan een gratis isolatie plan aan, waarin alle isolatie mogelijkheden zijn opgenomen. Een dergelijk isolatieplan is bovendien bij DSN-isolatie gratis.  

Spouwmuurisolatie