Platte daken met hoogwaardige dakisolatie en 10 jaar garantie 

Keuze uit bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking 

Wie op zoek is naar een gecertificeerd dakdekkersbedrijf in Noord-Brabant voor het renoveren of vernieuwen van uw platte dak moet beslist een maatwerk offerte aanvragen bij de dakdekkers van DSN isolatie Vlijmen. Als onderdeel van DSN isolatie Vlijmen kunnen zij niet alleen uw platte dak renoveren of vernieuwen, maar dit ook voorzien van een hoogwaardige dakisolatie aan de buitenzijde. Vanaf het moment dat uw dak wordt opgeleverd gaat uw energieverbruik met een tiental procenten naar beneden!  

dakdekkers vlijmen
dakbedekking soorten

Keuze uit 2 soorten dakbedekking bij de dakdekkers DSN isolatie Vlijmen 

Bij de dakdekkers van DSN isolatie Vlijmen werken wij met maatwerk offertes, zodat u altijd van tevoren weet wat de totale kosten zijn. Wanneer u aangeeft dat u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dan komt onze inspecteur altijd eerst op locatie kijken wat de actuele status van uw platte daken is. En in het bijzonder de kwaliteit van de huidige dakbedekking. Wanneer tijdens de inspectie blijkt dat er nog geen sprake is van lekkages, dan kunnen wij uw platte dak vernieuwen op basis van dakrenovatie. De huidige toplaag gaan wij dan gebruiken als onderlaag. Mocht er wel sprake zijn van lekkages dan zal eerst de gehele dakbedekking verwijderd moeten worden om een nieuwe bitumen dakbedekking aan te kunnen brengen. 

U kunt bij de DSN isolatie Vlijmen kiezen uit twee soorten dakbedekking te weten bitumineuze dakbedekking en EPDM dakbedekking. Onze dakdekkers gebruiken een A-merk bitumineuze dakbedekking voor platte daken dat bij normaal gebruik zonder problemen circa 25 jaar meegaat. Voor kleinere oppervlakken adviseren wij de EPDM dakbedekking. Deze dakbedekking gaat bij normaal gebruik 30 tot 40 jaar mee. Op beide materialen geven wij een garantie van 10 jaar. Wij adviseren om absoluut ook te kiezen voor hoogwaardige dakisolatie. Wanneer u dit doet zult u direct ervaren dat uw energieverbruik met een tiental procenten afneemt.  

subsidie

Kies voor toekomst­bestendige platte daken en profiteer van subsidie 

Ons advies is om nu te kiezen voor dakbedekking met een hoogwaardige dakisolatie. Dit zorgt niet alleen voor een beter woonklimaat in uw woning, omdat het ’s winters minder koud wordt en zomers minder warm. Onze hoogwaardige dakisolatie zorgt ervoor dat vanaf dag 1 uw energieverbruik aanmerkelijk zal gaan dalen. Twijfelt u of wilt u graag een maatwerk advies dat volledig aansluit bij uw thuissituatie. Vul dan het offerteformulier in voor een vrijblijvend advies op maat.