kruipruimte-isolatie

PIF isolatie

PIF is een hoogwaardige maar ook een innovatieve en duurzame thermische isolatiefolie. De isolatiefolie wordt gekenmerkt door meerdere lagen aluminiumfolie (polyethyleen) met luchtkussens ertussen. Door deze combinatie zorgt de folie ervoor dat warmte teruggekaatst wordt, terwijl de luchtkussens ervoor zorgen dat er een geleidelijke afname van temperatuur per laag plaatsvindt.

PIF isolatie is door zijn werking ideaal voor dakisolatie en vloerisolatie. In nieuwbouwhuizen wordt het zelfs toegepast als gevelisolatie. Met PIF kunt u flink besparen op uw energiekosten en door het ISSO-kwaliteitscertificaat is de isolatiewaarde gegarandeerd voor uw huis.

PIF vloerisolatie

Zoals hierboven vernoemd is PIF isolatiefolie ideaal voor vloerisolatie. Het kan direct geplaatst worden op de houten balken onder de vloer, het plafond van de kruipruimte. Vocht komt hierdoor niet meer in de kruipruimte en de warmte blijft boven de vloer. Dit allemaal door PIF folie! Daarnaast zit in PIF folie geen schadelijke stoffen en na 70 jaar kent het nog een werking van 96%. Kortom, een investering dat zich binnen een aantal jaren terugverdient.

PIF isolatie

PIF dakisolatie

De grootste warmtelekken in uw huis is een dak dat niet geïsoleerd is. Voor dakisolatie maken wij gebruik van PIF iso fast. Dit is een thermische isolatiefolie waarbij isolatie en afwerking in één product zit. Dit scheelt extra afwerking achteraf. De PIF iso fast kan direct bevestigd worden op de houten balken van het dak, waardoor op een snelle manier het comfort van uw huis wordt vergroot.

Met PIF dakisolatie heeft u een meer constante temperatuur op zolder. Lekker warm in de winter en koel in de zomer.

Voordelen PIF isolatiefolie

  • Er zijn diverse isolatiewaardes mogelijk;
  • Het is duurzaam;
  • Door de dunne folie is er weinig ruimte verlies;
  • De folie is op maat te leveren;
  • Met PIF iso fast is geen extra afwerking nodig;
  • Het is een milieuvriendelijk product;
  • Na 70 jaar heeft de folie nog een werking van 96%.

Graag komen wij bij u op locatie voor een vrijblijvend advies. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen namens het contactformulier.