PIF-isolatie de veelzijdige oplossing voor elke woning  

Zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw  

vloerisolatie

PIF-isolatie uit het Limburgse Weert is uitgegroeid tot een bekend merk op het gebied van isolatie. PIF-isolatiefolie is een innovatief isolatiefolie met ISO-accreditatie. Het bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie, die op afstand worden gehouden met luchtkussens, waardoor een optimale isolatie kan worden behaald.  

De sterke isolerende werking heeft PIF te danken aan de combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers en een aluminium coating die zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Hierdoor kan met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde worden behaald. Omdat PIF ook vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht.  

vloerisolatie
dakisolatie

PIF wordt op rol in verschillende diktes geleverd  

Als klant kunt u kiezen uit verschillende diktes PIF. Bepalend voor de dikte van de PIF-isolatie die u nodig heeft zijn de vereiste RC-waarde en vanzelfsprekend de ruimte die beschikbaar is om de PIF aan te kunnen brengen. Als klant kunt u kiezen uit twee standaard soorten PIF-isolatie op rol te weten de PIF Home 40 en de PIF-home 60. Op aanvraag is maatwerk uiteraard mogelijk.  

PIF ISO fast de tijdbesparende methode voor isoleren en afwerken 

U kunt ook kiezen voor isoleren en afwerken ineen. De PIF is dan al gemonteerd op het plafondpaneel waardoor uw dak of plafond direct fraai is afgewerkt.  De panelen hebben een standaardafmeting van 600 * 1200 millimeter, maar vanzelfsprekend zijn afwijkende formaten te leveren. Dankzij PIF ISO fast bespaart u maar liefst 50% op de arbeidskosten en dat zorgt voor een significante besparing.  De PIF ISO fast panelen zijn circa 10 millimeter dik exclusief het vereiste isolatiemateriaal. Bovendien zijn ze aan de voorzijde afgewerkt, waardoor schilderen niet nodig is.  

vloerisolatie

Ook hiervoor geldt dat u in aanmerking kunt komen voor een aantrekkelijke subsidie, wanneer u de werkzaamheden laat doen door een gecertificeerd isolatiebedrijf als DSN-isolatie uit Vlijmen. Wilt u weten welke vorm van isoleren het meeste rendement oplevert voor uw woning? Laat dan een isolatie adviseur op afspraak bij u langskomen voor een merkonafhankelijk advies dat het beste bij uw persoonlijke situatie past. Gebruik hiervoor de link contact