PIF home isolatie ideaal voor hellende daken en vloeren 

Verkrijgbaar in de uitvoeringen PIF-home 40 en PIF-home 60 

dakisolatie

Bent u op zoek bent naar een isolatie voor een hellend dak of vloer die goed werkt en voor een handige doe-het-zelver relatief eenvoudig aangebracht kan worden. Dan is PIF–home isolatie een absolute aanrader. Deze isolatie is verkrijgbaar in de volgende 2 uitvoeringen: 

  • PIF – home 40 isolatie 
  • PIF – home 60 isolatie 

Onderstaand zullen we de specifieke eigenschappen en verschillen van PIF Home 40 en PIF Home 60 kort voor u samenvatten. 

PIF Home isolatie 40  

PIF Home 40 bestaat uit vier lagen isolatie en heeft een RD-waarde van 2,65. Deze is relatief snel en eenvoudig aan te brengen. Deze isolatie is in het bijzonder geschikt voor het isoleren van hellende daken en vloeren. Deze isolatie zorgt ervoor dat het zomers koeler blijft en in de winter warmer. In tegenstelling tot tien jaar geleden hoeft u geen beschermende kleding aan te doen wanneer u het monteert. De PIF Home 40 is hypoallergeen en geeft dus geen irritatie aan uw handen en ogen. U zet het isolatiemateriaal eenvoudig vast met montageschijven en rachelwerk is dus niet nodig. Het materiaal wordt aangeleverd op een rol die 120 centimeter breed is. U kunt met 1 rol een oppervlakte isoleren van circa 6 m2.        

vloerisolatie
dakisolatie

PIF Home isolatie 60 

PIF Home 60 bestaat uit zes lagen en heeft een RD-waarde van 3,56. Dit is een uitstekende isolatiewaarde. Net als bij de PIF Home 40 isolatie zit het isolatiemateriaal op een rol van 120 breed en is de lengte 3.33 meter. Per rol betekent dit dat u circa 4 m2 kunt isoleren. Dat er minder lengte op een rol zit komt door de dikkere uitvoering van de isolatie. Ondanks dit gegeven is PIF Home isolatie altijd nog 50% minder dik dan andere isolatiesoorten. Ook de 60 uitvoering is uitermate geschikt voor hellende daken en vloeren. Ten aanzien van ons milieu scoort PIF Home isolatie zonder meer uitstekend. Het is namelijk 100 % recyclebaar en heeft een zéér lange levensduur.   

Aantrekkelijk overheidssubsidie voor PIF Home isolatie wanneer u het laat aanbrengen door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Bij twee verbeteringen ontvangt u 30% subsidie op de kosten. U ontvangt geen subsidie wanneer u PIF Home isolatie zelf aanbrengt. De overheid wil de garantie dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd.