Aanvullende werkzaamheden

Naast bodem- en vloerisolatie kunnen wij tochtkieren in uw kruipruimte dichten en uw kruipruimte voorzien van ventilatieroosters. Voor het grootste rendement wordt vaak gekeken naar een combinatie van deze elementen:

Dichten van tochtkieren in kruipruimtes

Wanneer u uw bodem of vloer laat isoleren is het in sommige gevallen ook aan te raden om tochtkieren in uw kruipruimte te dichten. Uiteraard adviseren wij u hierover na inspectie van uw kruipruimte.

Ventilatieroosters boren

Voor een goede luchttoevoer in uw kruipruimte is het belangrijk dat er voldoende  ventilatieroosters aanwezig zijn. Het aantal ventilatieroosters in een kruipruimte is afhankelijk van het woonoppervlak en het aantal compartimenten in de kruipruimte. Bij een inspectie kijken wij naar de ventilatie van uw kruipruimte: is deze voldoende of is het aanbrengen van extra ventilatiekokers noodzakelijk? Zonder goede ventilatieroosters heeft vloerisolatie namelijk weinig of geen effect.

Voor kruipruimte ventilatie boren wij gaten in de buitenmuren van uw woning net boven het maaiveld. Deze boorgaten gaan schuin naar beneden, naar de kruipruimte. In de gaten worden ventilatiekokers bevestigd. De boorgaten worden netjes afgewerkt met een rooster, zodat de koker niet verstopt raakt.

U zult al snel merken dat door de natuurlijke luchtstroom vocht en nare luchtjes verdwijnen. Zo voorkomt u kostbare schade aan uw fundering, houtrot, dure renovatiekosten en schimmel

Kruipluik vervangen

Dient uw kruipluik vervangen te worden? Wij denken graag met u mee!

Besparen met isolatie?

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan:

Isolatie advies aanvagen