Isolatiemateriaal hangt af van gekozen isolatie maatregel 

Bodemisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie

dakisolatie

Wanneer u uw woning wilt laten isoleren, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten en merken isolatiemateriaal. Zo zult u ongetwijfeld weleens gehoord hebben van TONZON, purschuim, PIF, kurk, AMINOFOAM, noppenfolie en glaswolvlokken. En deze rij isolatiematerialen is slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg. Waar moet u opletten wanneer u enkele verbeterpunten op het gebied van isolatie wilt laten uitvoeren? 

dakisolatie
dakisolatie

Kies altijd voor een gecertificeerd isolatiebedrijf als DSN-isolatie 

Wanneer u kiest voor het laten isoleren van uw woning, dan is het belangrijk dat dit vooral duurzaam en vakbekwaam gebeurt. Bij een gecertificeerd isolatiebedrijf zal het geleverde werk steeds steekproefsgewijs worden gekeurd door een onafhankelijke overkoepelende organisatie. Zo heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Een gecertificeerd isolatiebedrijf zal nooit met isolatiemateriaal gaan werken dat niet goed werkt en waar geen schriftelijke fabrieksgarantie van tenminste 10 jaar voor aangeboden kan worden. De gecertificeerde isolatiespecialisten weten precies welk isolatiemateriaal het beste aansluit bij de isolatiewensen van een potentiële klant.  

dakisolatie

Laat altijd eerst een gecertificeerd isolatieplan opstellen van uw huis 

Waarom adviseren wij dat? Allereerst kost een dergelijk gecertificeerd isolatieplan bij DSN-isolatie niets. Nadat de metingen zijn gedaan en de verbeterpunten in kaart zijn gebracht weet u precies welke onderdelen van uw woning in aanmerking komen voor het laten isoleren van uw woning.  Die hangen voor een belangrijk deel af van de persoonlijke plannen en wensen die u voor ogen heeft. Pas wanneer een keuze is gemaakt gaan we samen met u kijken welk isolatiemateriaal u het beste kunt gebruiken. Bij een gecertificeerd isolatiebedrijf als DSN-isolatie heeft u altijd een keuze uit meerdere soorten isolatiemateriaal.  

Aantrekkelijke subsidieregelingen voor isoleren eigen woning   

Wanneer u kiest voor het laten isoleren van uw woning, dan kunt u in 2023 in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies van de Rijksoverheid. Alle informatie over deze aantrekkelijke subsidieregelingen vindt u achter de link subsidieregelingen 2023