Isolatie de oplossing voor ons milieu en uw portemonnee

Halvering energieverbruik mogelijk als u kiest voor een complete huisisolatie

Dakisolatie

De prijzen voor gas en stroom zijn sinds het begin van de oorlog in de Oekraïne dermate sterk gestegen, dat menig huishouden in de financiële problemen is gekomen. Dat laatste is beslist niet nodig, want dankzij  ISOLATIE is de betaalbare duurzame oplossing voorhanden. En weet u wat het mooie is, de Rijksoverheid verstrekt ook nog eens een subsidie die op kan lopen tot maar liefst 30% wanneer u tenminste 2 isolatie maatregelen neemt.

Welke isolatie soorten zijn er op het gebied isoleren van een woning

Wanneer u uw woning wilt laten isoleren, dan doet u er verstandig aan om u allereerst te laten informeren door een gecertificeerd isolatiebedrijf als DSN-isolatie uit Schijndel. Waarom? Een gecertificeerd bedrijf kan alle isolatie vormen aanbieden. Denk hierbij aan bodemisolatie, dakisolatie, kruipruimte isolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Bovendien hebben zij per isolatiesoort meestal verschillende methodieken beschikbaar. Neem bijvoorbeeld spouwmuurisolatie. Dat kan worden gedaan met het onbrandbare Knauf Supafil Cavity Wall of het unieke opencellig UF-hardschuim AMINOFOAM. Het isolatiemateriaal dat in uw persoonlijke situatie het meest geschikt is zullen wij dan adviseren

Dakisolatie

Aantrekkelijke overheidssubsidie in 2023 voor isolatie

De Rijksoverheid stelt in 2023 aantrekkelijke overheidssubsidies voor isolatie beschikbaar, Wanneer u uw woning laat isoleren door een isolatiebedrijf met één isolatiesoort, dan kunt u aanspraak maken op 15% korting. Kiest u binnen één jaar voor 2 isolatie aanpassingen, dan kunt u zelfs aanspraak maken op maar liefst 30% subsidie. Dan snijdt het spreekwoordelijke mes aan 2 kanten. Uw energieverbruik zal drastisch gaan dalen. Neemt u spouwmuurisolatie en dakisolatie, dan zult u ervaren dat dit dicht in de buurt komt van een halvering. En dat laatste is zonder overdrijven een spectaculaire verbetering.

Garantie op isolatiesoorten verschilt per product

De garantie op isolatie verschilt bij DSN-isolatie per fabrikant. Zo ontvangt u op opencellig UF-hardschuim AMINOFOAM 10 jaar fabrieksgarantie, op het onbrandbare Knauf Supafil Cavity Wall 50 jaar fabrieksgarantie en op PIF-dakisolatie ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie. Vraag hiernaar wanneer de isolatiespecialist bij u langskomt voor een vrijblijvend persoonlijk isolatie adviesgesprek. Voor uitvoerige informatie over de verschillende isolatie soorten raadpleegt u de rubriek contact. Laat u kosteloos informeren door onze isolatie specialist en maak een afspraak met onze isolatiespecialist.

Dakisolatie