Huis isoleren door DSN isolatie betaalt zich onmiddellijk terug

Complete isolatie woning halveert uw gasverbruik

vloerisolatie

Gas zal nooit meer zo goedkoop worden als voor 2022 het geval was. Is nu de situatie in de Oekraïne hier debet aan, wanneer deze is genormaliseerd zullen hoge milieubelastingen de gasprijs op een hoog niveau houden. Uw HUIS ISOLEREN is naast zonnepanelen feitelijk een verplichting geworden om de woonlasten beheersbaar te houden.  

dakisolatie
vloerisolatie

Voordeel huis isoleren is dat het stapsgewijs kan    

Steeds meer woningeigenaren kiezen voor woning isoleren, omdat dit stapsgewijs kan. Dit in tegenstelling tot zonnepanelen. Bovendien brengt een huis isoleren bij gezinnen die op gas stoken juist daar het gasverbruik spectaculair naar beneden. Omdat het geld maar één keer uitgegeven kan worden kiezen steeds meer gezinnen logischerwijs hiervoor.  

vloerisolatie

Welke soorten woning isoleren zijn er mogelijk? 

Wanneer u kiest voor huis isoleren, dan zijn er verschillende isolatie vormen mogelijk. De soorten die voor de grootste energiebesparing zorgen zijn spouwmuurisolatie en dakisolatie. Deze zorgen samen voor een verlaging van uw energieverbruik met bijna 50%. Tel uit uw winst! Bovendien verbetert het wooncomfort eveneens sterk. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf niet of nauwelijks meer uw woning binnendringen. Daarnaast kunt u kiezen voor vloerisolatie, bodemisolatie en kruipruimte isolatie. Wij adviseren u om een vrijblijvend en persoonlijk isolatie advies voor huis isoleren aan te vragen. 

Aantrekkelijke subsidieregelingen voor huis isoleren Rijksoverheid. 

Om woning isoleren te stimuleren kunt u bij de rijksoverheid in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidieregeling. Wanneer u binnen één jaar 2 isolatie verbeteringen door een gecertificeerd isolatiebedrijf laat uitvoeren ontvangt u 30% subsidie van de rijksoverheid. Ook combinaties met zonnepanelen gelden. Ook hiervoor geldt dat deze verbeteringen binnen één jaar zijn doorgevoerd. Kiest u voor één verbetering in 2023 dan komt u in aanmerking voor een subsidie van 15%.  

dakisolatie

Afspraak maken voor een persoonlijk advies woning isoleren 

Maak een vrijblijvende afspraak met de isolatie adviseurs van DSN-isolatie voor een persoonlijk advies voor huis isoleren. Raadpleeg hiervoor de link contact