Ergernissen aan een huis zonder isolatie

Ergernissen aan een huis zonder isolatie

Wooncomfort is enorm belangrijk voor ieder zijn welzijn. Hoe heerlijk is het wanneer u thuiskomt in een huis met een aangenaam temperatuur? Isolatie zorgt niet alleen voor het verhogen van uw wooncomfort maar het biedt nog veel meer voordelen!

Wanneer een woning niet geïsoleerd is, zal u merken dat u zich aan bepaalde dingen gaat ergeren. In onderstaand artikel hebben wij de meest voorkomende ergernissen op een rijtje gezet, die wij teruggekoppeld krijgen van onze klanten.

Energierekening

Schikt u ook iedere keer weer van een hoge energierekening? Zeker in de wintermaanden kunnen de stookkosten enorm oplopen, maar met het aanbrengen van isolatie zullen deze kosten flink dalen.

U hoeft dan niet continu de thermostaat hoger te zetten, want isolatie behoudt de warmte in uw huis. U hoeft dus niet iedere keer vanuit uw luie stoel op te staan.

Tocht en kou

Ligt u net lekker op de bank te Netflix-en, voelt u een onbehaaglijke tocht langs u heen trekken. Wanneer het tocht in uw huis, wordt de gevoelstemperatuur direct een stuk kouder.

Veel klanten van DSN Isolatie ergeren zich enorm aan de tocht en kou in de woning, wanneer de woning niet geïsoleerd is. Met het plaatsen van isolatie worden naden en kieren gedicht, waardoor tocht geen kans meer maakt.

Koude voeten

Een koude vloer is een grote oorzaak wat leidt tot koude voeten. Koude voeten is een grote ergernis, zeker in de avond, wanneer u in uw bed kruipt en u uw voeten niet warm krijgt.

Vloerisolatie lost dit probleem op omdat de temperatuur van uw vloer aangenamer wordt. Met vloerisolatie stapt u met warme voeten het bed in!

Warmteverlies

Wanneer u aan het stoken bent en uw woning is warm, gaat er veel warmte verloren. De meeste warmte gaat verloren via het dak aangezien warme lucht opstijgt. De oplossing is om uw dak te isoleren waardoor warmte in uw huis blijft.

Kortom,

Alle ergernissen die hierboven genoemd zijn, zorgen ervoor dat uw wooncomfort lager is. En dat is erg jammer aangezien alle punten gemakkelijk op te lossen zijn door de juiste isolatie. Met een kleine investering zorgt u ervoor dat alle ergernissen tot de verleden tijd horen en u ontvangt per april ook nog eens subsidie bij 1 isolatiemaatregel.

Wilt u meer informatie over onze isolatie? Neem dan contact met ons op.