Dakisolatie Den Bosch Eindhoven Tilburg Veghel Waalwijk    

Voor zowel hellende- als platte daken met 15 jaar fabrieksgarantie 

Dakisolatie

Spouwmuurisolatie en dakisolatie hebben op het gebied van isolatie de grootste invloed op het terugdringen van het energieverbruik. We zullen ons op deze pagina beperken tot de mogelijkheden die isolatie van uw dak biedt.  

U kunt kiezen voor isoleren dak binnenzijde of dakisolatie buitenzijde 

Veel warmte gaat verloren via het dak van een woning, omdat warme lucht stijgt. Denk maar aan de werking van een luchtballon. Wanneer we het verlies aan warmte via het dak kunnen beperken, dan hoeft veel minder energie gebruikt te worden om een woning te verwarmen. De warme lucht blijft als het ware langer in de woning hangen. Afhankelijk van de isolatie waarvoor men kiest levert dit een besparing op van 20% tot 30% van het energiegebruik. Vanzelfsprekend bij vergelijkbare weersomstandigheden.  

dakisolatie
dakisolatie

20% – 30% energie besparing mogelijk met een goede isolatie 

Isolatie dak kan zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde worden toegepast. Vaak wordt gekozen voor dakisolatie binnenzijde of bij platte daken voor isolatie buitenzijde wanneer de dakbedekking aan vervanging toe is. Op afstand is PIF-dakisolatie de beste dakisolatie. Ondanks een geringe dikte van de PIF-dakisolatie is de RD-waarde uitstekend te noemen. Ideaal voor dakisolatie buitenzijde.  

PIF-isolatie dak binnenzijde kent twee uitvoeringen te weten:  

  • PIF isolatie onafgewerkt  
  • PIF ISO FAST    

In het geval van PIF-dakisolatie onafgewerkt dient door uzelf voor een nette afwerking panelen te worden aangebracht. Bij PIF ISO FAST isolatie worden de panelen op maat geleverd en zit aan de binnenzijde de gewenste dikte PIF-isolatie. Wanneer wij de panelen hebben gemonteerd is het enige dat u hoeft te doen de vloer schoonmaken en u bent klaar om de zolder in te richten. Qua arbeid scheelt het 50% en dat is best veel. Inmiddels hebben wij voor het isoleren van daken Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Veghel en Waalwijk klanten die voor een van beide uitvoeringen hebben gekozen. Op PIF-isolatie ontvangt u 15 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u wilt welke vorm van PIF-isolatie voor u het meest aantrekkelijk is maak dan een afspraak voor een maatwerk adviesgesprek met onze gecertificeerde isolatiespecialist. Aan dit adviesgesprek zijn geen kosten verbonden. 

dakisolatie