Dak isoleren met 15 jaar garantie bij DSN-isolatie Vlijmen 

Keuze uit PIF-isolatie onafgewerkt en PIF ISO fast kant-en-klaar 

dakisolatie

Op het gebied van woning isoleren bent u bij DSN-isolatie aan het juiste adres. Als meervoudig gecertificeerd isolatiebedrijf kunnen wij alle soorten isolatie met onze eigen collega’s voor u verzorgen. Denk hierbij aan dak isoleren, spouwmuur isoleren, vloer isoleren, bodem isoleren en kruipruimte isoleren. DSN-isolatie Vlijmen is al vele jaren PIF Certified installateur. Dit betekent, dat wij volledig volgens de voorschriften van de fabrikant werken. Hierdoor kunnen wij maar liefst 15 jaar schriftelijke garantie op uw PIF-isolatie aanbieden. Wanneer u voor PIF-isolatie kiest, dan kunt u kiezen uit twee uitvoeringen te weten PIF-isolatie onafgewerkt en PIF ISO fast. 

dakisolatie
dakisolatie

Waarom laten de meeste eigenaren hun dak isoleren met PIF-isolatie? 

Vrijwel iedereen weet, dat warme lucht via het dak van een huis verloren gaat. Het warmteverlies bestaat voor 60% uit straling en 35% uit geleiding. Geleiding kan door stilstaande lucht sterk worden gereduceerd. Straling kan worden gereduceerd door materiaal dat infraroodstraling uitstekend weerkaatst. De fabrikant van PIF-isolatie is erin geslaagd om beide noodzakelijke voorwaarden te combineren in een folie door stilstaande lucht in luchtkamers te combineren met een aluminium coating. Het resultaat is een uniek isolatiemateriaal. Met PIF-isolatie kan hierdoor een zeer hoge isolatiewaarde behaald worden. Daarnaast is de dikte van PIF ronduit gering wanneer u het vergelijkt met andere isolatiesoorten. Dit levert alleen maar voordelen op tijdens het dak isoleren.  

dakisolatie

U kunt PIF-isolatie naast verschillende diktes in twee uitvoeringen krijgen. U kunt kiezen voor onafgewerkte PIF-isolatie. Uw dak moet dan door uzelf afgewerkt worden met platen. Dit is goedkoper dan PIF ISO fast. Dit zijn dakplaten waaraan PIF in de door u gewenste dikte is gemonteerd en die tevens geschilderd zijn. Wanneer u hiervoor kiest dan is uw dak aan de binnenzijde klaar en ziet er strak uit. Er hoeven door u geen werkzaamheden meer gedaan te worden. Voor welke uitvoering u het beste kunt kiezen bepaalt uzelf. Wij adviseren u om een persoonlijk isolatie advies te laten maken door een gecertificeerd specialist van DSN-isolatie voor duurzaam dak isoleren met 15 jaar garantie.